NinaDobrev-Web.dir.bg
 
NinaDobrev-Web.dir.bg

 
Рейтинг: 3.00
(36)
Начална
Гелерия
Видеотека
"Дневниците"
Всичко НОВО 1
Всичко НОВО 2


Нина За сайта Koментари

Всичко НОВО 1 / Музикални награди 2010г.

Музикални награди 2010г.
22.06.10 14:02

Автор:админката
  Извинявам се за грешката си Нина изобщо не води наградите, а само обявява победителя на най-голямата награда. Което въпрки всичко си е голяма чест и за нея, и за Джъстин Дрю Бийбър(по-долу има кратка информация за него), който я печели. Ако сте пропуснали да гледате събитието, Ви предоставам малко снимки и едно клипче, за да си наваксате пропуснатото!! :) Забавлявайте се  с ослепителната Нина :Р
Натиснете за
да видите снимката уголемена
Натиснете за
да видите снимката уголемена
Натиснете за
да видите снимката уголемена
Натиснете за
да видите снимката уголемена
Натиснете за
да видите снимката уголемена
Натиснете за
да видите снимката уголемена
Натиснете за
да видите снимката уголемена
Натиснете за
да видите снимката уголемена
Натиснете за
да видите снимката уголемена

Натиснете за
да видите снимката уголемена
 Тук Нина е с актрисата, която играе Ванеса в "Клюкарката"(Gossip Girl)- ИНФО ПО-ДОЛу
Натиснете за
да видите снимката уголемена
  Нина с Ашли Грийн, сладурката, която се въплащава в ролята на Алис в така известния на всички ни филм "Здрач", който е създаден по книгите на Стефани Майър.
(ИНФО ДОЛУ)



ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
(Матерялите са копирани от Википедия "Wikipedia" )

Джъстин Бийбър


Джъстин Бийбър е роден на 1 март 1994 в Стратфорд, Онтарио, Канада. Бил е само на 12 години, когато участва в местното състезание за музиканти в Стратфорд. В края на 2007 Джъстин и майка му започват да качват клипове в YouTube, така че неговото семейство и приятели, които не могат да присъстват на изпълненията му да могат да гледат. Така той печели популярност с изпълненията на песни на певци като Ъшър, Стиви Уондър, Ни-Йо, Джъстин Тимбърлейк и Майкъл Джаксън.

Скутер Браун, който е бивш изпълнител, гледа видеозаписите на Джъстин и заедно с него летят до Атланта, Джорджия, където се срещат с Ъшър. Седмица по-късно Джъстин има възможността да пее за Ъшър и предизвиква огромен интерес, като се явява на прослушване с Антонио Л. А. Рейд от Айлънд Рекърдс. През октомври 2008 г. Антонио подписва договор с Джъстин за Айлънд Рекърдс.

Клюкарката (сериал)



Клюкарката“ (на английски: Gossip Girl) е американски тийн сериал, базиран на едноименната книга на Сесили фон Цигезар. В него се разказва за живота на тийнейджъри, живеещи в елитната част на Манхатън - Ъпър Ист Сайд (Upper East Side). Основните персонажи са Серена Ван Дер Удсън, Блеър Уолдорф, Дан Хъмфри, Натаниъл (Нейт) Арчибалд, Чък Бас и Джени Хъмфри, ученици в елитните частни училища Констанс Билард (девическото училище) и Сейнт Джуд (момчешкото училище), където социалният статус е от първостепенно значение и запазването и изграждането му пораждат редица интриги.

The Gossip Girl Blog е името на блог, където Клюкарката разказва всичко за ЗА и ОТ Ъпър Ист Сайд, директно от живеещите там. Тя контролира живота им, тя поставя правилата, пуска първа новините и плете интригите. Всеки иска да знае коя е тя, но никой не може да разгадае самоличноста ѝ. Всички епизоди на сериала са наречени на известни книги, пиеси, комикси и най-често на филми.


 

Здрач (книги и филм)

(Матеряла за "Здрач" (Twilight) е писан лично от мен и Ви моля да не го копирате и разпространявате из други сайтове и фороми преи да сте поискали разрешение. Благодаря за разбирането!!! :)

 Историята е обичайната. Момче и момиче, любов, пречки, сватба и заживели... ВЕЧНО!!!
 Всичко е в реда на нормалното, докато не се оказва, че и тук вампирите са в играта. Момчето е вампир!!!
 Стефани Майър буквално ни взема ума с разказа за това какво е  сънувала. По думите на писателката , тя е сънувала и е описала съня си в тази книга. Видяла е как най-обикновено момиче, стой до момче с невероятна красота, която е и някак си опасна, но той не е заплаха за нея, в погледа му се чете обичта му. Безкрайна любов и всеотдайност...
  Бела и Едуард:
 *Бела-момиче, чиито родители са разделени и живеят на различни места. Тя живее с майка си, но когато майката намира любовта Бела решава, че трябва да отид при баща си. И там вижда него...
 *Едуард-момче, ВАМПИР!!! Богат, красив и с опасна тайна. Всяко момиче ще се радва да се метне на врата му, но той избира НЕЯ.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител


1.4666